Στεγνό ξύπνημα

ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΕΝΟΥΡΗΣΗΣ

«Χιούμορ, πρακτικές συμβουλές και εύστοχες λύσεις συνδυάζονται, ώστε το ιδιαίτερα επιτυχημένο πρόγραμμα ενούρησης του Δρ. Bennett  να μπει στη ζωή μας. Οι γονείς και τα παιδιά θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτό το βιβλίο»

Howard Fischer, MD, FAAP, Διευθυντής, Τμήμα Ambulatory Επείγουσας Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής Νοσοκομείου Παίδων του Μίσιγκαν

 

«Μέσα από τις σελίδες αυτού του υπέροχου βιβλίου αναδεικνύεται το ευγενές και χιουμοριστικό ύφος  του Δρ. Bennett… Συστήνω ανεπιφύλακτα αυτό το βιβλίο στα παιδιά, στους γονείς και στους επαγγελματίες υγείας. Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει έως τώρα»

Lawrence A. Vitulano, PhD, Επίκουρος Καθηγητής Ψυχολογίας στο Κέντρο Μελέτης Παίδων του Πανεπιστημίου Yale

“Το «Στεγνό Ξύπνημα» είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που θα βοηθήσει τις οικογένειες με ισχυρή θέληση να αντιμετωπίσουν τη νυχτερινή ενούρηση μ’ ένα θετικό και εποικοδομητικό τρόπο’’

Α. Barry Belman, MD, FAAP, Καθηγητής Ουρολογίας και Παιδιατρικής, Επίτιμος Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου George Washington, Ουρολογικό Τμήμα του Διεθνούς Κέντρου Υγείας Παίδων

 

Οι γονείς και τα παιδιά μπορούν μαζί να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νυχτερινής ενούρησης με οδηγό αυτό το απολαυστικό βιβλίο, που έχει ως πυξίδα το Πρόγραμμα <<Στεγνό Ξύπνημα>> του Δρ. Bennett. Στην πορεία θα συναντήσουν τον Κυστούλη, ο οποίος αποφοίτησε από τη σχολή υπερηρώων πριν από μερικά χρόνια, και τον 9χρονο  φίλο του, τον Νέφρωνα, που θέλει να  γίνει υπερήρωας  όταν μεγαλώσει. Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις ομάδες γονέων- παιδιών για να κερδίσουν τη μάχη ενάντια στη νυχτερινή ενούρηση και να παραμείνουν στεγνοί τη νύχτα.

Αυτό το πρόγραμμα βοηθά τις οικογένειες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα της νυχτερινής ενούρησης ακολουθώντας μια, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει:

  • Αληθινές ιστορίες παιδιών.
  • Δραστηριότητες που σκοπό έχουν την εκμάθηση της λειτουργίας του σώματος.
  • Πρακτικές συμβουλές, ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά να αποφύγουν τις παγίδες της θεραπείας.
  • Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις.
  • Αρκετό χιούμορ, ώστε να διατηρείτε ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών.

Το βιβλίο αυτό υπάρχει στη βιβλιοθήκη των ιατρείων και προσφέρεται δωρεάν. Είναι γραμμένο από τον πιο επίσημο φορέα, στα ελληνικά, σε γλώσσα κατανοητή και απευθύνεται στους γονείς.